Meer kleur, a.u.b.!

kleurenanalyse kleding kleur en mens

Meer kleur op te nemen in je garderobe als je meestal zwart draagt

Meer kleur, a.u.b.!

We houden van zwarte outfits. Maar af en toe is het tijd om de boel even op te schudden, en de komst van de lente is zo’n moment.

 

Ruil een zwart item in voor een blauwe kleur

Meer kleur dragen, zonder hier meteen door overrompeld te raken? Dat doe je door een zwart item uit je ensemble om te ruilen voor een navy kleurig kledingstuk. Voorheen zeiden modekenners dat de combi zwart + blauw een fashion faux pas was, maar die dagen liggen achter ons. Black and blue, it is!

 

Meer kleur, a.u.b.!

Draag een kleurrijke jas

We horen je twijfel: een jas is een grote uitgave. Maar deze swap geeft je wel de gelegenheid om te wennen aan die kleurrijke touch. Vaak draag je een jas immers niet de hele dag. Bovendien staat een all-black outfit fantastisch onder een kleurrijke jas, want met zo’n statement item wil je ook niet te veel kleuren met elkaar combineren.

 

 

Accessorize

Vind je kleurrijke kleding niet fantastisch, maar wil je je outfit wel iets meer jeu geven? Dan kun je altijd nog gaan voor kleurrijke accessoires. Van tassen tot kettingen en van zonnebrillen tot een set kleurrijke oorbellen. Bonuspunten voor kleurrijke schoenen.

 

Vind je het behoorlijk intimiderend om in een keer veel kleur te dragen? Dan is er nog een goede oplossing: ga voor monochroom. Eén kleur dragen is makkelijk en chic, en houd je het wel ingetogen.

 

Bron:fashionchick