Kleurenpalet kleurenwaaier

kleurenwaaier kleurenpalet

Kleurenpalet kleurenwaaier

Iedere dag zonder veel moeite stijlvol kleur en kleding

  • Investeer af en toe in iets bijzonders

 

Basiskledingstukken combineer je met 1 bijzonder kledingstuk. Jouw look krijgt opeens een heel andere uitstraling. Investeer daarom af en toe in iets echt unieks of opvallends.

 

  • Breng lijn in het kleurenpalet

 

Persoonlijk houd ik van gedekte kleuren. Meestal houd je van de kleuren die je ook het beste staan. Houd je daarom bij aankopen aan ‘jouw’ kleurenpalet.

Op die manier kun je ook alles gemakkelijk combineren. Daarnaast heb ik wat speelse items in felle kleuren voor de nodige ‘uitspattingen’.

 

  • Pas op met ‘goedkoop’ & blijf kritisch

 

Koop niet iets alleen maar omdat het goedkoop is, maar vraag jezelf altijd af of je het écht wel leuk vindt, of je het kunt combineren en of het je stijl wel is.

 

  • Focus op accessoires

 

Met de JOUW oorbel, riem, schoen ziet zelfs een combinatie van spijkerbroek en T-shirt er fantastisch uit en is je look direct up-to-date.

 

  • Maak van tevoren combinaties

 

Heb je een ‘verloren’ uurtje, besteed dat dan eens aan het maken van combinaties. Trek de dingen bij elkaar aan om te zien hoe het staat. Blijf niet twijfelen, maar overtuig jezelf ervan dat je er goed uitziet. Het is namelijk niet alleen WAT je draagt, ook HOE je het draagt!

 

TRENDYSTYLE aangepast kleur en mens