Pantone Very Peri 2022

Pantone very pery 2022

Pantone Very Peri 2022 –  is de kleur van het jaar.

Volgens het instituut zal de kleur Very Peri, een paarse tint, volgend jaar de boventoon voeren, zo blijkt uit een persbericht.

“Een nieuwe kleur wiens aanwezigheid persoonlijke inventiviteit en creativiteit aanmoedigt,” aldus het bericht. Pantone omschrijft de kleur als een symbool van de tijdsgeest en de transitie die men massaal doormaakt. “Terwijl we in een wereld van ongeziene verandering leven, brengt de selectie van Very Peri een nieuw perspectief van de vertrouwde en geliefde blauw-familie, met alle kwaliteiten van blauw, maar door de violet rode ondertoon laat Very peri een vrolijke houding en dynamische aanwezigheid zien die moedige creativiteit en fantastierijke expressie aanmoedigen,” aldus Leatrice Eiseman, uitvoerend directie bij Pantone.

Pantone Very Peri 2022

De kleur toont volgens het kleureninstituut ‘een zorgeloos zelfvertrouwen en gedurfde nieuwsgierigheid die de creatieve geest animeert’. De kleur moet consumenten helpen om een ‘veranderd landschap aan mogelijkheden te omarmen en de ogen te open voor een nieuwe visie terwijl men hun leven herschrijft’.

En nu jij – als positief eigen-wijze vrouw:

  • vind jij deze kleur eigenlijk wel mooi?
  • wil jij zien of deze kleurtint je mooi staat?
  • Wil jij gezien worden in deze kleur?

Welkom om dit te spiegelen met behulp van kragen, doeken en kleurenwaaier.

Bron fashionunited